KK_Reklámok-1_520

KK_térelválasztó-FF_520

A hűvös, szeles, esős időben is kitartottak a csapatok

A Szentendre NKE és az Orosházi FKSE az U 14 korosztály bajnoka

Az MKSZ Strandkézilabda Bizottsága 2009. június 20-án a Balatonboglári Platán Strandon az OVB Strandkézilabda U14 gyermek kupát. A versenyen az 1994. január 1-én és később született gyermekekből álló leány és fiú csapatok vehettek részt. Sajnos az időjárás nem fogadta kegyeibe a helyszínen megjelent négy leány és hét fiú csapatot. A hűvös, szeles és esős időben végig kitartóan és nagy küzdeni akarással játszottak a csapatok, helyenként színvonalas megoldásokat mutattak be a játékosok. A győzelmet a lányoknál a Szentendre NKE, a fiúknál az Orosházi FKSE érdemelte ki.

leány mérkőzések »
fiú mérkőzések »

KK_térelválasztó-FF_520

Kellemes nyári időben, jó hangulatú mérkőzések

A Szentendre NKE és a Ferencvárosi TC az U 16 korosztály bajnoka

Az MKSZ Strandkézilabda Bizottsága 2009-ben ismételten megrendezte az OVB Strandkézilabda U16 serdülő kupát. A versenyen az 1992. január 1-én és később született gyermekekből álló leány és fiú csapatok vehettek részt. A kellemes nyári időben az 5 női és 5 férfi csapat körmérkőzést játszott. A jó hangulatú versenyen helyenként magas színvonalú, érdekes, izgalmas találkozókat láthattak az érdeklődők. Az aranyérmeket Horváth Péter strandkézilabda bizottsági tag adta át a Szentendre NKE és a Ferencvárosi TC játékosainak. A torna eredményeit a “tovább” feliratra kattintva érheted el.

leány mérkőzések »
fiú mérkőzések »

KK_térelválasztó-FF_520

Kellemetlen időjárás, magas színvonalú mérkőzések

A Szentendre NKE és a Novum az U 18 korosztály bajnoka

Az időjárás – a résztvevők és rendezők nagy bánatára – nem fogadta kegyeibe az OVB Strandkézilabda Ifjúsági Kupa mérkőzéseit. A kellemetlen idő ellenére színvonalas és küzdelmes találkozókat vívtak a csapatok. Horváth Péter, a Strandkézilabda Bizottság tagja, a verseny főrendezője a díjátadást megelőzően méltató szavaiban elmondta, hogy nagyra értékeli az ifjúsági korosztály érdeklődését a sportág iránt, hiszen a következő években már rájuk vár az utánpótlás eseményeken való eredményes szereplés. Az aranyérmeket Firnicz József a Strandkézilabda Bizottság elnöke adta át az immár harmadik korosztályos versenyét megnyerő Szentendre NKE női játékosainak és a NOVUM férfi csapatának.

leány mérkőzések »
fiú mérkőzések »