KK_Reklámok-1_520

KK_térelválasztó-FF_520

A mostoha időjárás ellenére is jó hangulatú torna Balatonbogláron

A Szentendre NKE az U14 korosztály bajnoka

Sajnos az időjárás az idei évben sem kedvezett a gyermek és serdülő strandkézilabda kupa megrendezéséhez. A váratlanul nagy mennyiségű csapadék sokat rontott a homokos talaj minőségén. Köszönet a balatonboglári Platán-strand dolgozóinak, hogy használhatóvá tették számunkra a két pályát és ugyan nem ragyogó napsütésben, de elviselhető időjárási körülmények között hódolhattak a résztvevők kedvenc sportáguknak. A 8 leány csapat nagy élvezettel és lelkesedéssel vetette bele magát a küzdelembe. Jó hangulatú, élvezetes mérkőzéseket láthattunk, reményeink szerint a résztvevőkkel a későbbiek során is találkozhatunk, akár a korosztályos válogatottakban is.

leány mérkőzések »

KK_térelválasztó-FF_520

A Szentendrei NKE megvédte bajnoki címét

A Szentendre NKE  és a Salgótarjáni Strandépítők BHC az U16 korosztály bajnoka

A 8 leány és 4 fiú serdülő csapat nagy lelkesedéssel és sportszerű játékkal örvendeztetett meg bennünket. Kiemelkedően jól felkészített csapatokkal érkezett a Szentendrei NKE és nem véletlenül jött össze a „házi” döntő ebben a korosztályban. Örömmel láttuk az edzők között Csenki Györgyné Zsuzsát, aki a teremből a strandra is elhozta lányait. A fiúk csapataiban is találkoztunk az adidas Kézilabda Gyermekbajnokságban megismert arcokkal. A Salgótarjáni Strandépítők BHC együttese a tavalyi ezüstöt aranyra váltotta, amely egyértelműen mutatja, hogy komoly és hosszú távra építkező szakmai munkát végeznek ebben a játékban is.

leány mérkőzések »
fiú mérkőzések »

KK_térelválasztó-FF_520

OVB Strandkézilabda ifjúsági-kupa a 20 éves Nagyatádi Strandon

A Szentendre NKE és az ER-Fireball BHC Budapest az U18 korosztály bajnoka

Ragyogó napsütésben kezdődhetett meg pénteken az OVB Strandkézilabda ifjúsági kupa a 20 éves születésnapját ünneplő Nagyatádi Termálfürdő területén felépített – jelenleg az országban egyedül álló – strandsport arénában. A lelátókat zsúfolásig megtöltötték a sportág szerelmesei. Magas színvonalú, izgalmas mérkőzéseket láthattunk és a kilátogatók is jól szórakoztak. Sajnos a szombati kellemetlen időjárás távol tartotta a közönséget, de a mérkőzések színvonala, a küzdelem hőfoka semmit sem változott. A játékvezetés igényessége (Horváth Péter irányításával), a szervezés magas foka (Vártok Ákos és kollégái) sokáig emlékezetessé teszi mind a résztvevőknek, mind a szurkolóknak e nagyszerű sporteseményt. A díjakat Firnicz József utánpótlás igazgató, a Strandkézilabda Bizottság elnöke adta át.

leány mérkőzések »
fiú mérkőzések »