2711 Tápiószentmárton, Bartók Béla út 5/A.

jelentkezési lap letöltése »
szülői nyilatkozat letöltése »

A KSI Kézilabda Akadémia nyári tábort szervez 10-14 éves gyermekek részére Tápiószentmártonban. Izgalmas edzésekkel, szabadidős programokkal várja a kézilabdázni vágyó gyermekeket!

Részvételi költségek:

Bentlakással, több ágyas szobákban történő elhelyezéssel 38.000 Ft/fő térítési díjjal. Jelentkezéskor fizetendő összeg 10.000 forint.

Bankszámlaszám:  KÉZISULI ALAPÍTVÁNY Fókusz Takarékszövetkezet 51700155-10014042-00000000 (a közlemény rovatba kérjük beírni a gyermek nevét). A hátralékot a táborba való érkezéskor, a regisztrációval egy időben, a helyszínen kell megfizetni. Az árak tartalmaznak minden felmerülő költséget (teremhasználat, napi háromszori étkezés, egy palack ásványvíz, strandbelépő, szállásköltség, edzők és gyermekfelügyelők díjai és kulturális költségek). A tábori tartózkodás alatt, minden résztvevő egy tábori pólóval lesz gazdagabb, amit a tábor költsége tartalmaz.

A tábor vasárnap 15-17 óra közötti regisztrálással, este az első étkezéssel kezdődik, és pénteken ebéddel fejeződik be.

 A kézilabda edzéseket és különböző játékos feladatokat, a KSI Kézilabda Akadémia, illetve a Testnevelési Egyetem oktatói, tanárai, szakedzői vezetik. A napi program, két kézilabda edzést, ügyességfejlesztő és kiegészítő szabadidős programokat tartalmaz.

Jelentkezés elektronikus levélben:

A résztvevők regisztrációja a beérkezés sorrendjében történik.

 

 

Várunk szeretettel, gyere te is!