WAX_ragaszkodj-hozza-HUN_500

KK_térelválasztó-FF_520

A Magyar Kézilabda Szövetség a 2007/2008. iskolai tanévben tizenegyedik alkalommal, hét korosztály számára írta ki az adidas Kézilabda Gyermekbajnokságot. A GY 2-3 korosztály szivacskézilabdában, míg a GY 4-8 korosztály normál kézilabdában mérte össze tudását.

Toldi DSE Győr – Utánpótlás Sport Club Pécs a korosztály bajnoka

Az adidas Gyermekbajnokság legidősebb (1993) korosztályának országos döntőjét az idei évben Alsóőrsön (fiúk) és Balatonfüreden a BALATON Szabadidő és Konferencia Központban (leányok) rendeztük meg 2008. április 12-13. között.

GY8 leány eredmények »
GY8 fiú eredmények »
KK_térelválasztó-FF_520

Budapest Bank FTC – MKB Alsóörs KUK a korosztály bajnoka

Az adidas Gyermekbajnokság gyermek 7 korosztályának (1994) országos döntőjét az idei évben Szegeden a Csonka János Szakközépiskola Sportcsarnokában (fiúk) és Kisteleken a Városi Sportcsarnokban (leányok) rendeztük meg 2008. április 19-20. között.

GY7 leány eredmények »
GY7 fiú eredmények »
KK_térelválasztó-FF_520

Budapest Bank FTC – Tata Kőkúti DSE a korosztály bajnoka

Az adidas Gyermekbajnokság gyermek 6 korosztályának (1995) országos döntőjét az idei évben Szekszárdon a Városi Sportcsarnokban (leányok) és a Szekszárd-palánki Sportcsarnokban (fiúk) rendeztük meg 2008. április 19-20. között.

GY6 leány eredmények »
GY6 fiú eredmények »
KK_térelválasztó-FF_520

Debreceni Sportcentrum Sportiskola a korosztály bajnoka

Az adidas Gyermekbajnokság gyermek 5 (1996) korosztályának országos döntőjét az idei évben Debrecenben rendeztük meg 2008. május 31 – június 1. között. A győzelmet parázs hangulatú mérkőzésen a Debreceni SC-SI csapatai szerezték meg Márián Blanka és Dobszai Jenő irányításával. A díjakat Tor Lian az EHF elnöke, Dr. Kiss István az MKSZ elnöke, Sinka László az MKSZ főtitkára, Radulovics Bojana olimpiai ezüstérmes kézilabdázó “Világ legjobb játékosa”, Pajna Zoltán alpolgármester és Orendi Mihály ügyvezető igazgató adta át. Reméljük, hogy ez a sportesemény örök élményt jelentett minden résztvevő gyermek és szülő számára egyaránt. Köszönjük Debrecen városának, a Debreceni Sportcentrumnak, Komáromi Ákosné szakreferensnek hogy kiemelkedően jó feltételeket biztosítottak a torna lebonyolításához.

GY5 leány eredmények »
GY5 fiú eredmények »
KK_térelválasztó-FF_520

Mohácsi TE – Gödöllői SE a korosztály bajnoka

Az adidas Kézilabda Gyermekbajnokság GY4 (1997) korosztályának országos döntőjét az idei évben Gödöllőn rendeztük meg 2008. május 24-25. között. A leányok küzdelmében a Mohácsi TE (edző Szedlák Nikolett) csapata hódította el a bajnoki serleget. A fiúknál a Gödöllő SE (edző Ádám Rita és Majoros Gusztáv) otthon tartotta az aranyérmeket. A díjakat Dr. Gémesi György Gödöllő város polgármestere MOB alelnök, Drávucz László az MKB helyi fiókjának vezetője, Szabó János a Pest megyei Kézilabda Szövetség alelnöke, Holman Ferenc kézilabda referens, Zsemberyné Simics Judit és Zsembery Tamás válogatott kézilabdázók adták át. Köszönjük Papp Gábornak és a Gödöllő SE szülői karának az önzetlen segítséget, amellyel feledhetetlenné tették az itt eltöltött két napot.

GY4 leány eredmények »
GY4 fiú eredmények »
KK_térelválasztó-FF_520

Gödöllői SE – Kassa DSE Budapest a korosztály bajnoka

Az adidas StudentComfort Gyermekbajnokság “idősebb” GY3 (1998) szivacskézilabda korosztályának országos döntőjét 2008. június 7-8. között Balatonbogláron a minden igényt kielégítő Urányi János Sport és Szabadidő Központban rendeztük meg.

GY3 leány eredmények »
GY3 fiú eredmények »
KK_térelválasztó-FF_520

Budapest Bank FTC – Tisza Volán SC a korosztály bajnoka

Az adidas StudentComfort Gyermekbajnokság “fiatalabb” GY2 (1999) korosztályának országos döntőjét 2008. június 14-15. között Vácott a Városi Sportcsarnokban rendeztük meg. A leányok küzdelmében végsőkig kiélezett mérkőzésen a Budapest Bank FTC szerezte meg az aranyérmet Pádár Ildikó “Párduc” irányításával. A fiúk döntőjében szintén hatalmas küzdelem alakult ki, amelyből a Tisza Volán SC csapata került ki győztesen. Az együttest Mandl Alice és Mandl Gábor készítette föl és vezette győzelemre. A díjakat Dudás Katalin az adidas Budapest Kft. Váci utcai üzletének vezetője, Juhász Edina a Váci NKSE kézilabdázója, Dr. Schoffer Attila a Váci KSE elnöke, Hegyesi Zoltán és Szabó János a Pest Megyei Kézilabda Szövetség két alelnöke valamint Holman Ferenc kézilabda referens adták át.

GY2 leány eredmények »
GY2 fiú eredmények »
KK_térelválasztó-FF_520