A legfontosabb az volt, hogy jól érezzük magunkat

Nyari-tabor-2015_225Az idei évben második alkalommal, a tanévzárást követően rendeztük meg nemzetközi tehetségkutató kézilabdás táborainkat Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémia közreműködésével. A kézilabda és strandkézilabda edzéseket Firnicz József és Rajnay-Firnicz Andrea kézilabdaedzők vezették. A programban szerepelt a Nemzeti Kézilabda Akadémia bemutatása, amelyet a gyermekek legnagyobb örömére Mocsai Tamás menedzser igazgató vezetett. Megcsodáltuk a híres Gömbkilátót, “birtokba vettük” a bobpályát és a Platán-strandon lubickoltunk a Balatonban. Vetélkedtünk szobatisztaságban, összemértük erőinket a kézilabdázás ismeretében és természetesen megrendeztük a tábori terem- és strandkézilabda versenyt is. A péntek esti “záróbuli” vendége volt Zdenkó Judit és Grundmann Béla a hazai ZUMBA jeles képviselői. Sajnos gyorsan eltelt a két hét, reméljük, hogy minden résztvevő elégedett volt és jól érezte magát és eljön a jövő nyáron is Balatonboglárra!

fényképek / I. turnus »
fényképek / II. turnus 

KK_térelválasztó-FF_520

A kézilabda utánpótlás egyik “fellegvára” várja a résztvevőket!

Kezitabor-logo_2015_155Az idei évben második alkalommal, a tanévzárást követően rendezzük meg nemzetközi tehetségkutató kézilabdás táborainkat Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémia közreműködésével. A két turnusba 129 gyermek részvételét regisztráltuk. A kézilabda és strandkézilabda edzéseket Firnicz József és Rajnay-Firnicz Andrea kézilabdaedzők, valamint a Nemzeti Kézilabda Akadémia edzői vezetik. Kiegészítő programok: a Nemzeti Kézilabda Akadémia bemutatása, Balatonboglár és környékének megismerése, strandolás a Balaton egyik legszebb strandján.

táborunk résztvevői »

KK_térelválasztó-FF_520

Balatonboglár az idén is szeretettel vár

Kezitabor-logo_2015_155Az idei évben második alkalommal, a tanévzárást követően rendezzük meg tehetségkutató kézilabdás táborainkat Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémiának helyt adó Balaton parti településen. Részt vehetnek a már kézilabdázó leányok és fiúk, de várunk mindenkit, aki most szeretne megismerkedni ennek a csodálatos játéknak az alapjaival. A korosztályok kialakításánál fontos szakmai szempont számunkra az életkori sajátosságok figyelembe vétele és a 2015/2016. tanévi gyermek kézilabda versenyekre való felkészítés. A tábor programját színesíti a strandkézilabdázás megismertetése, amelyben hazánk az elmúlt években komoly nemzetközi sikereket ért el.

jelentkezési lap letöltése »
KK_térelválasztó-FF_520

Táboraink időpontjai:

KK_térelválasztó-FF_520

I. turnus

2015. június 21-től (vasárnapjúnius 27-ig (szombat).

KK_térelválasztó-FF_520

II. turnus

2015. június 28-tól (vasárnapjúlius 04-ig (szombat).

KK_térelválasztó-FF_520

Részvételi költségek:

Bentlakással, kollégiumi (fürdőszoba, WC) történő elhelyezéssel 35.000 – Ft/fő térítési díjjal. Jelentkezéskor fizetendő összeg 10 000 forint. Bankszámlaszám: 11742355-20003122 (a közlemény rovatba kérjük beírni a gyermek nevét). A hátralékot a táborba való érkezéskor, a regisztrációval egy időben, a helyszínen kell megfizetni. Az árak tartalmaznak minden felmerülő költséget (teremhasználat, étkezés, strandbelépő, szállásköltség, edzők és gyermekfelügyelők díjai és kulturális költségek). A turnus kezdőnapján átvehető egy darab edzőtábori póló, amelynek árát a tábor költsége tartalmazza.

A turnusok vasárnap 15-17 óra közötti regisztrálással, este az első étkezéssel kezdődnek, és szombaton ebéddel fejeződnek be.

Tábori program:

  • 07.30 óra ébresztő – 08.00 óra reggeli
  • 09.00-10.30 óra strandkézilabda
  • 12.00 óra ebéd
  • 14.00-15.30 óra teremedzés
  • 18.00-19.00 óra táborbajnokság
  • 19.30 óra vacsora
  • 22.00 óra takarodó, éjszakai pihenés

A kézilabda és strandkézilabda edzéseket Firnicz József és Rajnay-Firnicz Andrea kézilabdaedzők, valamint a Nemzeti Kézilabda Akadémia edzői vezetik. Kiegészítő programok: a Nemzeti Kézilabda Akadémia bemutatása, Balatonboglár és környékének megismerése, strandolás a Balaton egyik legszebb strandján.

A családok tervezhetik nyaralásukat gyermekeik edzőtáborával egy időben, szállás és étkezés információval Balatonboglár honlapján állnak rendelkezésükre.

Jelentkezés email-ben

A résztvevők regisztrációja a beérkezés sorrendjében történik. Maximális létszám 56 fő turnusonként.