Országos döntők Veszprémben és Alsóörsön

KKB_Gyermekbajnokság-logó_150A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai és Versenybizottsága a Kézilabda Gyermekbajnokság U11 leány és U12 fiú országos döntőjét június 5-7. között Veszprémben és Alsóörsön rendezi meg. A fináléba a négy országos elődöntő 1-2. helyezettjei kerültek be. A Rendező két négycsapatos csoportba sorolta a résztvevőket, ahol körmérkőzéses rendszerben dőlnek  el a helyezések. A csoportok 1-2. helyezett csapatai az 1-4. helyért, a 3-4. helyezettek pedig az 5-8. helyért játszanak. A lányok döntőjébe a Szeged KKSE, a HVSE Student Comfort, a Postás SE, a a Repülő Szarvas DSE Veszprém, az FTC Mivitotal, a Debreceni Sportcentrum Sportiskola, az EURONOVEX USE Tápiószele és a Hajdúnánási Sport Klub együttesei kvalifikáltak. A fiú fináléba a Százhalombattai VUK SE, az Éles Kézilabda Iskola SE, a Törökszentmiklósi KE, a Kézilabda Utánpótlás KFT-PLER, a Békési Férfi Kézilabda KFT, az FTC Feibra, a Gyöngyösi KK és a a Győri FKKA gárdái szereztek jogosultságot.

leány mérkőzések »
fiú mérkőzések »
Gyermekbajnoksag_szinatmenetes_500

KK_térelválasztó-FF_520

leány és U14 fiú országos döntő Kecskeméten

KKB_Gyermekbajnokság-logó_150A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai és Versenybizottsága elkészítette a Kézilabda Gyermekbajnokság országos döntőinek csoportbeosztását és időrendjét. Az U13 leány és az U14 fiúk döntőjét 2015. május 29-31. között Kecskeméten rendezik meg. A fináléba a négy országos elődöntő 1-2. helyezettjei kerültek be. A leányoknál Kovács LászlóBadó László régióból az EURONOVEX USE Tápiószele és a Gödöllői SE, a Csiszár LászlóAdorján János régióból az FTC KN Kft 2 és a Csepel DSE csapatai, a Sterbinszky AmáliaKulcsár Anita régióból a Debreceni Sportcentrum Sportiskola és a Kalmár DSE, a Tóth LászlóZákányi Bálint régióból a Kozármisleny SE és a Győri Audi ETO KC csapatai versenyeznek a helyezésekért. A fiúknálKovács LászlóBadó László régióból a Békési NEKA és a Dabasi KC VSE csapatai, a Csiszár LászlóAdorján János régióból a Budapesti Honvéd SE, a PLER-Budapest csapatai, a Sterbinszky AmáliaKulcsár Anita régióból a Debreceni Sportcentrum KKN Kft és a Kispályás Műfüves Nonprofit KFT csapatai és a Tóth LászlóZákányi Bálint régióból az Éles Kézilabda Iskola SE, az Alsóörsi NEKA csapatai küzdenek meg egymással.

leány versenyprogram »
fiú versenyprogram  »
LV-erima_500

KK_térelválasztó-FF_520

Országos döntők Kecskeméten, Veszprémben és Alsóörsön

KKB_Gyermekbajnokság-logó_150A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai és Versenybizottsága kijelölte a Kézilabda Gyermekbajnokság országos döntőinek időpontját és helyszínét. Az U13 leány és az U14 fiúk döntőjét 2015. május 29-31. között Kecskeméten, az U11 leány és az U12 fiúk viadalát június 5-7. között Veszprémben és Alsóörsön rendezik meg. A fináléba a négy országos elődöntő 1-2. helyezettjei kerülnek be. Az országos elődöntők jelenlegi állása alapján készítettünk egy rövid áttekintést.

U11 leányok / 2015. június 5-7. Veszprém

A Kovács LászlóBadó László régióban a Szeged KKSE, az EURONOVEX USE Tápiószele és a Dabasi Női UKE, a Csiszár LászlóAdorján János régióban az FTC Mivitotal, a Postás SE és a TAM Tamási csapatai, a Sterbinszky AmáliaKulcsár Anita régióban a Debreceni Sportcentrum Sportiskola és a Gyöngyösi Sportiskola DSZ, a Tóth LászlóZákányi Bálint régióban a HVSE Student Comfort, a Kozármisleny SE, a Repülő Szarvas DSE Veszprém és a Győri Audi ETO KC csapatai versenyeznek az országos döntőbe való bejutásért.

U12 fiúk / 2015. június 5-7. Alsóörs

A Kovács LászlóBadó László régióban a Százhalombattai VUK SE, a Békési NEKA és a Pick Kézilabda Zrt csapatai, a Csiszár LászlóAdorján János régióban a FTC Feibra, a Kézilabda Utánpótlás PLER, és a Kőkúti Sasok DSE Tata csapatai, a Sterbinszky AmáliaKulcsár Anita régióban a Gyöngyösi KK, a Törökszentmiklósi KE, Debreceni Sportcentrum Sportiskola és a Palóc Pumák csapatai és a Tóth LászlóZákányi Bálint régióban az Éles Kézilabda Iskola SE, a Győri FKKA, a Veszprémi Kézilabda Akadémia és a Komlói Sport Kft csapatai reménykedhetnek a fináléba való bekerülésben.

NEKA_500

KK_térelválasztó-FF_520

Nyilvános a 2014/2015. tanévi verseny lebonyolítási rendje

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elkészítette a “Magyarország Kézilabda Gyermekbajnoksága” 2014/2015. évi versenyeinek lebonyolítási rendjét.

Adorján János régió »
Badó László régió »
Csiszár László régió »
Kovács László régió »
Kulcsár Anita régió »
Sterbinszky Amália régió »
Tóth László régió »
Zákányi Bálint régió »

Generali-Alapitvany_500

Elkészült a 2014/2015. tanévi Versenykiírás

KKB_Gyermekbajnokság-logó_150A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elkészítette a “Magyarország Kézilabda Gyermekbajnoksága” 2014/2015. évi versenyeinek kiírását. A bajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége által kinevezett Verseny Albizottság szervezi. A közvetlen irányítást és az ellenőrzést a Verseny Albizottság utánpótlás szakágvezetője – Gyömörey István – a régióvezetőkkel közösen végzi. A Versenykiírást a Szakmai – és Versenybizottság fogadja el és ő dönt az esetleges eltérések ügyében. Döntésével szemben jogorvoslati lehetőség nincs. A bajnokság célja a magyar utánpótlás kézilabda csapatok folyamatos, színvonalas versenyeztetése. Az elért eredmények alapján a bajnokság győztesének, helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzések nézőinek kulturált szórakoztatása, sportágunk népszerűsítése. A bajnokság a sporttörvény 31. § (1) bekezdés c) pontja szerinti amatőr versenyrendszernek minősül. Az MKSZ a Bajnoksággal elsődlegesen nem eredményeket, eredményességet kíván megállapítani, hanem a kézilabdás sportolók számára a szakmai fejlődéshez szükséges mérkőzés tapasztalatot, mérkőzés rutin megszerezhetőségét kívánja biztosítani.

Versenykiírás letöltése »
Nevezési Lap (gyermek) letöltése »
Nevezési Lap (csapat) letöltése »
Versenyrégiók »
Régiós besorolások »

hazai-szivacslabdák-kapuk-2_500