Nagysikerű kézilabda tábor Balatonbogláron

Többen már „megváltották” a jövő évi „belépőt” is

Tábor-BB-2016_250Az idei nyáron immár harmadik alkalommal rendeztük meg nyári kézilabdás kiválasztó táborunkat Balatonbogláron, a méltán népszerű balatoni üdülővárosban. A nemzetközivé vált eseményre rekordszámú jelentkezőt regisztráltunk, amely pozitív visszajelzés számukra a jövőt illetően is. Sportágunk továbbra is népszerű a gyermekek körében, egyre többen szeretnék, hogy életükben meghatározó szerepet töltsön be e nagyszerű játék. A táborban a strandkézilabdázás töltötte ki a délelőtti időszakot, amelyben megismerkedtünk a játék alapjaival. A homokban végzett gyakorlás nagy élményt jelentett, a mérkőzések hangulata mindenkit elvarázsolt. A teremben végzett gyakorlás a résztvevők jobb megismerését szolgálta, hiszen a tábor fő célja a sportági kiválasztás segítése és a tehetségek irányítása, képességeiknek megfelelően. Továbbra is nagy élményforrás volt a bobozás és a strandolás. A Nemzeti Kézilabda Akadémia új létesítményének megtekintése, és a leány ifjúsági válogatott edzőmérkőzésén való részvétel lenyűgöző volt. Mindkét turnust kiváló időjárási körülmények ajándékozták meg, az étkezés és az elhelyezés színvonala az ár-érték arányának megfelelő volt. Nagyon gyorsan teltek a napok, szinte elrepült ez a két hét, amely reméljük minden résztvevő számára hasonlóan jó élményt jelentett, mint nekünk, a tábor szervezőinek!
Kapcsolodo-galeria_720

KK_térelválasztó-FF_520

Hamarosan indul a nyári kézilabda tábor!

Nyári-tábor-logó_2016_200Már csak néhány nap és elérkezik a mindenki által várt nyári VAKÁCIÓ! Elcsendesednek az iskolák, mindenki megkapja az éves munkájának eredményét tartalmazó bizonyítványát. Ezt követően elkezdődik a nyári táborozás, amelyben kiemelkedő helyet foglal el a Kölyökkézi nyári kézilabdás tábor. Az idei évben immár harmadik alkalommal rendezzük meg tehetségkutató kézilabdás táborainkat Balatonbogláron. Örömmel vettük, hogy mindkét turnus már április végén megtelt, amely azt bizonyítja, hogy a kézilabdázás továbbra is a legnépszerűbb sportágak közé tartozik. A tábor programjában idén is szerepel a strandkézilabdázás megismertetése, amelyben hazánk az elmúlt években komoly nemzetközi sikereket ért el. 2016. július 12-17. között a budapesti Palatinus Strandon rendezik meg a felnőtt strandkézilabda világbajnokságot. A kézilabda és strandkézilabda edzéseket Firnicz József és Rajnay-Firnicz Andrea kézilabdaedzők vezetik. Kiegészítő programok: a Nemzeti Kézilabda Akadémia bemutatása, Balatonboglár és környékének megismerése, strandolás a Balaton egyik legszebb strandján és természetesen a különböző versenyek, vetélkedők és játékok.jelentkezesi-lap_720

KK_térelválasztó-FF_520

Táboraink időpontjai:

KK_térelválasztó-FF_520

I. turnus

2016. június 26-tól (vasárnapjúlius 02-ig (szombat).

KK_térelválasztó-FF_520

II. turnus

2016. július 03-tól (vasárnapjúlius 09-ig (szombat).

KK_térelválasztó-FF_520

Részvételi költségek:

Bentlakással, kollégiumi (fürdőszoba, WC) történő elhelyezéssel 38.000 – Ft/fő térítési díjjal. Jelentkezéskor fizetendő összeg 10 000 forint / átutalható 2016. március 1-től. Bankszámlaszám: 11742355-20003122 / Rajnay-Firnicz Andrea (a közlemény rovatba kérjük beírni a gyermek nevét). A hátralékot a táborba való érkezéskor, a regisztrációval egy időben, a helyszínen kell megfizetni. Az árak tartalmaznak minden felmerülő költséget (teremhasználat, étkezés, strandbelépő, szállásköltség, edzők és gyermekfelügyelők díjai és kulturális költségek). A turnus kezdőnapján átvehető egy darab edzőtábori póló, amelynek árát a tábor költsége tartalmazza.

A turnusok vasárnap 15-17 óra közötti regisztrálással, este az első étkezéssel kezdődnek, és szombaton ebéddel fejeződnek be.

Tábori program:

  • 07.30 óra ébresztő – 08.00 óra reggeli
  • 09.00-10.30 óra strandkézilabda
  • 12.00 óra ebéd
  • 14.00-15.30 óra teremedzés
  • 18.00-19.00 óra táborbajnokság
  • 19.30 óra vacsora
  • 22.00 óra takarodó, éjszakai pihenés

A kézilabda és strandkézilabda edzéseket Firnicz József és Rajnay-Firnicz Andrea kézilabdaedzők, valamint a Nemzeti Kézilabda Akadémia edzői vezetik. Kiegészítő programok: a Nemzeti Kézilabda Akadémia bemutatása, Balatonboglár és környékének megismerése, strandolás a Balaton egyik legszebb strandján.

A családok tervezhetik nyaralásukat gyermekeik edzőtáborával egy időben, szállás és étkezés információval Balatonboglár honlapján állnak rendelkezésükre.

Jelentkezés email-ben

A résztvevők regisztrációja a beérkezés sorrendjében történik. Maximális létszám 56 fő turnusonként.

Szivacskezilabdak-porgo_720